ΒιογραφικόΓεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με ειδίκευση στην Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Kings College of London. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρακολούθησα τετραετή μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία για παιδιά και ενήλικες.

Από το 2004 μέχρι σήμερα δούλεψα εθελοντικά ως ψυχολόγος σε φορείς όπως ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας, το ίδρυμα Αγ, Δημήτριος, το Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το Καλειδοσκόπειο Νευροαναπτυξιολογικό κέντρο για παιδιά και νέους, του Lewisham Hospital του Λονδίνου. 

Επίσης, στα πλαίσια της εθελοντικής μου δράσης, συμμετείχα ως εισηγήτρια ενημερωτικών διαλέξεων σε συλλόγους γονέων και εκπαιδευτικών. 

Από το 2008 μέχρι σήμερα εργάζομαι ως ψυχολόγος ιδιωτικά. Ασχολούμαι τόσο με παιδιά και εφήβους όσο και με ενήλικες, ασκώντας συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία για ζητήματα άγχους, κατάθλιψης, πένθους, συμβουλευτική σε θέματα γονεϊκότητας και ψυχοθεραπεία για όλο το εύρος των ψυχικών διαταραχών. Έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη διάγνωση και τη θεραπεία των μαθησιακών δυσκολιών και των αναπτυξιακών προβλημάτων, καθώς και με τις διατροφικές διαταραχές (βουλιμία-ανορεξία).

Παράλληλα, από το 2010 διδάσκω μαθήματα ψυχολογίας σε ιδιωτικά κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου